• Graniet

  Graniet is voor 100% een natuur-product. Dit materiaal staat voor exclusiviteit, een luxe uitstraling en is slijtvast zodat u er vele jaren van kunt genieten.

  Lees meer

  Composiet

  Deze oersterke keukenbladen van Lion Stone hebben een prachtige uitstraling en zij behoren dan ook tot de meest populaire keukenbladen.

  lees meer

  CaesarStone

  Het merk CaesarStone heeft door de combinatie van natuur en technologie een exclusieve uitstraling met unieke eigenschappen.

  Lees meer

  Keramitec-XL / Lapitec

  Een keramisch materiaal wat compleet is samengesteld uit natuurlijke materialen. De keramische werkbladen van Lion Stone bieden vele voordelen.

  Lees meer
 • keukenbladen

  Lion Stone uit Tilburg is de grootste producent van de complete Benelux op het gebied van natuursteen keukenbladen.

  Lees meer

  Onderhoud

  Bij Lion Stone adviseren we u graag over het juiste onder-houdsproduct voor uw granieten of composiet keukenblad.

  Bestellen

  Vloeren

  De natuursteen vloeren van Lion Stone bieden vele voordelen waaronder hun duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter.

  Lees meer

  PITT cooking

  PITT cooking

  PITT cooking, is de nieuwe kooksensatie en een ware eyecatcher in elke keuken. Exclusief verkrijgbaar bij Lion Stone!

  Lees meer
 • Onze showroom

  Kom eens langs in de moderne uitgebreide showroom van Lion Stone en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden op het gebied van natuursteen.

  Lees meer

  Productie in eigen huis

  Inmiddels behoort Lion Stone met de wekelijkse productie van aanrechtbladen in eigen fabriek tot de grootsten van de complete Benelux.

  Lees meer

  Openingstijden uitsluitend op afspraak

  Openingstijden showroom:
  Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 08.30 tot 16.30 uur.
  Vrijdag zijn wij open van 08.30 tot 14.00 uur.


Beide velden zijn verplicht

CaesarStone: waardevol & betaalbaar

Het merk CaesarStone, een innovatief merk wat staat voor kwaliteit en design, levert composiet producten welke vijfmaal sterker zijn dan graniet. De kunstmatige CaesarStone steen heeft zowel voelbaar als zichtbaar alle positieve eigenschappen van natuursteen en nagenoeg niet de nadelen. Daarnaast is CaesarStone composiet harder dan alle andere materialen, waardoor het ideaal te gebruiken is voor een keukenblad wat modern, onderhoudsvriendelijk en duurzaam is. Het sterke karakter maakt dat we dit composiet niet alleen gebruiken voor het fabriceren van keukenbladen, maar ook voor vloeren en trappen.


De combinatie van technologie en natuur maakt dat uw keukenblad van CaesarStone over een exclusieve uitstraling en unieke eigenschappen beschikt. Een waardevol keukenblad, standaard verkrijgbaar in 1,2 en 2 cm. Dik, en dat voor een betaalbare prijs. Bij Lion Stone zijn we trots om het merk CaesarStone aan te mogen bieden aan u als klant!Een selectie uit de keukenbladen van CaesarStone:

       


Bekijk alle kleuren CaesarStone in onze showroom. Wij adviseren u om vooraf even een vrijblijvende afspraak te maken, zodat er voldoende tijd is voor een gedegen advies.

CaesarStone

Productie

CONTACTGEGEVENS LION STONE

Centaurusweg 148a
5015TA, Tilburg
Tel: 013 45 64 350
showroom@lion-stone.nl