fbpx

Vacature: service monteur

Lion Stone

SERVICE MONTEUR

Full time

Lion Stone is een van de grootste producenten van keukenbladen in Nederland. Wekelijks produceren wij in onze fabrieken in Tilburg honderden keukenbladen van composiet, graniet, keramiek en marmer. Waarbij ieder blad weer anders is door de persoonlijke smaak en voorkeuren van onze afnemers.

Met jouw prettige manier van communiceren en creatieve oplossingen, laat je klant na klant tevreden achter. Jij kunt het aan om verantwoordelijk te zijn voor de bus en het gereedschap dat je van ons in gebruik krijgt. Het lijkt je leuk om de keukenbladen bij de klant te repareren en/of te plaatsen. Hebben wij het over jou? Lees dan snel verder!

Jouw werkzaamheden:

Jij bent de handige nieuwe collega die wij zoeken om ons team van servicemonteurs te versterken. Jij bezoekt klanten en zorgt ervoor dat servicemeldingen op hun keukenbladen worden opgelost. Vlekken verwijderen, kleine oneffenheden repareren en de klanten voorzien van advies om hun keukenbladen te onderhouden. Dit zijn zaken die jij dagelijks tegenkomt en wij zorgen ervoor dat je er klaar voor bent om dit alles uit te voeren bij de klant.

Wij bieden:

 • Een uitdagende baan in een dynamisch bedrijf
 • Ruimte tot zelfontplooiing
 • Marktconform salaris
 • Fulltime baan met uitzicht op een vast dienstverband

Functie eisen:

 1. Werkervaring als (aankomend) servicemonteur
 2. Minimaal MBO werk- en denkniveau
 3. Ruimtelijk en technisch inzicht
 4. Nauwkeurig en klantvriendelijk
 5. Fulltime beschikbaar
 6. Communicatief vaardig
 7. Werkervaring in de natuursteen is een pré

 

Solliciteren?

Mail ons je motivatie met CV onder vermelding van: ‘sollicitatie service monteur’.