Maak van uw badkamer een ware schoonheid! Combineer een stenen wastafelblad met wanden en vloeren van natuursteen. Elke badkamer heeft immers een wastafel nodig. Bovenal één die praktisch is én een lust voor het oog. De vrijheid in design en steensoort geeft ontwerpers de gelegenheid om uw custom made stenen wastafel geheel naar wens te ontwerpen.

Een luxe badkamer is bij uitstek een plek om te ontspannen. De inrichting is daarom ook heel persoonlijk. Kiest u bijvoorbeeld voor klassiek, modern of industrieel? Een kwartsiet of marmer wastafelblad op maat gemaakt komt tot zijn recht in allerlei stijlen. U hoeft dus niet te kiezen voor een witte wastafel. Het kan namelijk ook anders; een kwartsiet of marmeren wastafelblad kan de ware eyecatcher van uw badkamer zijn.

Er zijn ontzettend veel steensoorten en vormen waaruit u kunt kiezen. Van kwartsietmarmergraniet tot composiet. Materiaal is niet het enige wat een wastafelblad bijzonder maakt. Er zijn verrassend veel verschillende mogelijkheden in steen. Ontwerp een unieke spoelbak in uw wastafel. Geef uw badkamer pit en levendigheid. Laat uw zintuigen prikkelen door de mooiste natuurstenen wastafelbladen, speciaal voor u op maat gemaakt!

In onze showroom aan de Centaurusweg in Tilburg presenteren we tientallen vierkante proefstukken van onder andere kwartsiet, marmer, graniet en composiet in uiteenlopende kleuren. Alsmede kunt u in onze showroom proefopstellingen bezichtigen. Ontdek het bij Lion Stone en maak eens vrijblijvend een afspraak.

Badkamer
Badkamer
Badkamer