fbpx

Badkamer

Maak van uw badkamer een ware schoonheid! Combineer een stenen wastafelblad met wanden en vloeren van natuursteen. Elke badkamer heeft immers een wastafel nodig. Bovenal één die praktisch is én een lust voor het oog.

De vrijheid in design en steensoort geeft ontwerpers de gelegenheid om uw custom made stenen wastafelblad geheel naar wens te ontwerpen. Voeg hier natuurstenen waskommen aan toe voor een robuuste en stoere look in een oogstrelend geheel.

Een luxe badkamer is bij uitstek een plek om te ontspannen. De inrichting is daarom ook heel persoonlijk. Kiest u bijvoorbeeld voor klassiek, modern of industrieel? Een marmer wastafelblad op maat gemaakt komt tot zijn recht in allerlei stijlen. U hoeft dus niet te kiezen voor een witte wastafel. Het kan namelijk ook anders. Een marmeren wastafelblad kan de ware eyecatcher van uw badkamer zijn.

Er zijn ontzettend veel steensoorten en vormen waaruit u kunt kiezen. Van marmer en graniet tot composiet. Materiaal is niet het enige wat een wastafelblad bijzonder maakt. Er zijn verrassend veel verschillende mogelijkheden in steen. Design een unieke spoelbak in uw wastafel. Geef uw badkamer pit en levendigheid. Laat uw zintuigen prikkelen door de mooiste natuurstenen wastafelbladen, speciaal voor u op maat gemaakt.

Hoe klein of groot ook: de badkamer is een plek om te ontspannen. De inrichting ervan is dan ook heel persoonlijk: wilt u een bad én een douche, gladde wandtegels of tegels met reliëf? Eén wastafel of een maatwerk wastafelblad gemaakt met één of meerdere waskommen? Dromen mag. Creëer uw eigen home wellness!

In onze showroom aan de Centaurusweg in Tilburg presenteren we tientallen vierkante proefstukken van onder andere marmer, graniet en composiet in uiteenlopende kleuren. Bij natuursteen kunt u kiezen uit de platen die we op voorraad hebben. De variatie in kleur en tekening is de charme van dit materiaal. Ontdek het bij Lion Stone en maak eens vrijblijvend een afspraak.

Badkamer
Badkamer
Badkamer