Vanuit de ambitie ,,iedere klant de meest maximale service en inspanning bieden bij de juiste keuze uit het beste assortiment natuursteen’’ is Lion Stone uit Tilburg uitgegroeid tot één van de marktleiders in de Benelux. Met persoonlijk advies, maatwerk en een ruime keuze werkt een professioneel team van specialiseren dagelijks aan uiteenlopende, kleine en grote, projecten, zowel voor bedrijven als particulieren, in binnen- en buitenland.

Een badkamer laten betegelen met marmer? Graniet op maat rond een zwembad? Bij Lion Stone zagen, frezen en snijden we natuursteen en composiet perfect op maat met de modernste technieken. Ook montage op locatie regelen we voor u, of u nu een zakelijke of particuliere klant bent. Menig Tilburger kent dit bedrijf wel, van het pand op bedrijventerrein Loven of de vrachtwagens met rode leeuw erop die af en aan rijden. En heel veel Tilburgers hebben een werkblad van Lion Stone.

Vanwege die activiteit is het bedrijf verreweg het bekendst. Lion Stone is al decennia lang dé specialist in het vervaardigen van werkbladen met natuursteen en composiet. Sterker nog: de wekelijkse productie van aanrechtbladen in de eigen fabriek maakt Lion Stone tot één van de grootste producenten van natuursteen in de Benelux. Een betrouwbare en gerenommeerde partner die jarenlange vakkennis en -ervaring flexibel en creatief inzet voor de ontwikkeling en realisatie van de meest denkbare stenen toepassingen zoals vloeren, wanden, badkamers of trappen.

In de fabriek aan de Centaurusweg is het de hele dag door een drukte van jewelste. Ruim 400 keukenbladen verlaten hier per week de werkplaats. Ze zijn op maat gezaagd, er zijn uitsparingen gefreesd voor wasbakken en kookplaten en ze zijn voorzien van perfect in verstek gezaagde en nagenoeg onzichtbaar verlijmde randen. Het ene blad is gepolijst, het ander juist mat, of het nu natuursteen of composiet is.

In de showroom kunt u tientallen vierkante proefstukken van onder andere kwartsiet, marmer, graniet en composiet in uiteenlopende kleuren bezichtigen. Bij natuursteen en ook diverse composiet kleuren nodigen wij de klant uit om het plaatmateriaal welke voor de productie is geselecteerd te komen bezichtigen.

Lion Stone heeft altijd een grote voorraad. We hebben altijd circa 8000 platen op voorraad zodat we snel kunnen leveren. De particuliere en zakelijke opdrachtgever vindt dus altijd wat hij zoekt, of het nu grijs, bruin, zwart, een roodtint, met een glansje erin of gemêleerd is. Lion Stone verwerkt zowel natuursteen als composiet. Elke steensoort heeft zijn eigen eigenschappen, tijdens een bezoek aan de showroom wordt u er uitgebreid over geïnformeerd.

Als u de showroom wilt bezoeken en informatie wilt inwinnen, kun u een afspraak maken. Dat kan tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Werken bij Lion Stone!