Lion Stone is de specialist op het gebied van de beste kwaliteit werkbladen in kwartsiet, marmer, graniet en composiet.

De kwaliteit van onze werkbladen komt voort uit passie en liefde. Dankzij onze expertise kunnen we de meest uiteenlopende en complexe werkbladen voor uw keuken maken. Een ding kunnen we u verzekeren: uw werkblad van natuursteen is altijd uniek en kent geen gelijke in de wereld. Onze keuze en verwerking van natuursteen vindt plaats in Italië. Niet voor niets het land bij uitstek waar ,,la dolce vita’’ grotendeels het dagelijks leven domineert dat zich afspeelt in en rondom: de keuken.

Na een grondige en kritische selectie van onze experts wordt het steen naar Nederland getransporteerd voor de verdere eindverwerking. Er wordt maanden vooruit gewerkt om onze klanten een snelle levering te kunnen garanderen. We realiseren ons dat de keuze voor een natuurstenen werkblad doorgaans een hele bewuste keuze is. Uiteraard adviseren we u graag bij de keuze uit de verschillende materialen die mogelijk zijn; variërend van kwartsiet, marmer, graniet tot composiet.

Eenmaal uw keuze gemaakt, nodigen wij u voordat het productieproces in gang gezet wordt, graag persoonlijk uit om een deel, van het door u gekozen natuursteen waarvan uw werkblad gemaakt wordt, van dichtbij te komen bekijken. Hiervoor brengt u een bezoek aan onze showroom in Tilburg. Het is onze manier om u van begin tot einde te betrekken bij de realisatie van wat moet worden: ,,de keuken van uw dromen’’.

In onze showroom aan de Centaurusweg in Tilburg presenteren we tientallen vierkante proefstukken van onder andere kwartsiet, marmer, graniet en composiet in uiteenlopende kleuren. Bij natuursteen kunt u kiezen uit de partijen die we op voorraad hebben. De variatie in kleur en tekening is de charme van dit materiaal. Ontdek het bij Lion Stone en maak eens vrijblijvend een afspraak.

Wanneer u kiest voor een werkblad van kwartsietgranietmarmernatuursteen of composiet is het belangrijk om deze op de juiste manier te onderhouden. Dit zodat het blad zo lang mogelijk mooi blijft en meegaat. Voor een goed advies over dit onderhoud en de bijbehorende onderhoudsproducten bent u bij Lion Stone aan het juiste adres. Onze producten zijn samengesteld door experts en op milieuvriendelijke basis samengesteld. Bestel het onderhoudsproduct gemakkelijk in onze webshop.

Aanrechtbladen