fbpx

CaesarStone

Maak kennis met de kwaliteit van het merk CaesarStone. Dit innovatieve merk staat garant voor: kwaliteit, exclusiviteit en design.

De producten die gemaakt zijn van composiet, zijn maar liefst vijf maal sterker zijn dan graniet. Dit kunstmatige steenmateriaal  heeft zowel voelbaar als zichtbaar alle positieve eigenschappen van natuursteen en kent nagenoeg geen nadelen.

Daarnaast is de composiet van dit merk harder dan andere materialen, waardoor het ideaal te gebruiken is voor een modern, onderhoudsvriendelijk en duurzaam keukenblad. Het sterke karakter maakt dat CaesarStone composiet niet alleen wordt gebruikt voor keukenbladen, maar ook voor bijvoorbeeld vloeren en trappen.

De oppervlakken voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria beginnend bij de inkoop van grondstoffen tot aan de uiteindelijke kwaliteitscontrole. Uiterst vakkundig en geschoold personeel waarborgt de kwaliteit van een product dat ongeëvenaard is in de industrie van vandaag. Het productieproces begint met een uiterst Kritische inspectie van alle binnenkomende grondstoffen. Deze worden gemengd volgens een verhouding van 90% natuurlijke kwartsgranulaten met kleurpigmenten en polymeerhars.

CaesarStone