Breng uw interieur met natuursteen tot leven. Natuursteen is stijlvol, sprekend, duurzaam, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en toe te passen in ieder huis of villa. Van entree tot gevel en van vloer tot schouw: met natuursteen haalt u een uniek materiaal in huis dat uw in- en exterieur een warme, luxe en rustieke uitstraling geeft.

De verschillende soorten natuurstenen die Lion Stone verwerkt tot vloeren, tegels en bladen komen van over de hele wereld. We selecteren het materiaal zelf en kopen alles direct bij de groeves. Het gaat dan om blokken van 3 bij 1.80 bij 1.50 meter. Die worden vervolgens in platen gezaagd en naar de werkplaats van Lion Stone in Tilburg getransporteerd.

Natuursteen is een duurzaam materiaal dat veelvuldig wordt gebruikt in bedrijfspanden. Met de toepassing van natuursteen in bijvoorbeeld gevels, trappen, entrees, toiletten of vloeren is een lange levensduur gewaarborgd. 

Als natuursteen specialist nemen we onze opdrachtgevers alle zorg uit handen: wij verzorgen het totale traject van alles wat in natuursteen moet worden uitgevoerd. Tevens adviseren we de architect en interieurontwerper en werken we nauw samen met de aannemer.