• Graniet

  Graniet is voor 100% een natuur-product. Dit materiaal staat voor exclusiviteit, een luxe uitstraling en is slijtvast zodat u er vele jaren van kunt genieten.

  Lees meer

  Composiet

  Deze oersterke keukenbladen van Lion Stone hebben een prachtige uitstraling en zij behoren dan ook tot de meest populaire keukenbladen.

  lees meer

  CaesarStone

  Het merk CaesarStone heeft door de combinatie van natuur en technologie een exclusieve uitstraling met unieke eigenschappen.

  Lees meer

  Keramitec-XL / Lapitec

  Een keramisch materiaal wat compleet is samengesteld uit natuurlijke materialen. De keramische werkbladen van Lion Stone bieden vele voordelen.

  Lees meer
 • keukenbladen

  Lion Stone uit Tilburg is de grootste producent van de complete Benelux op het gebied van natuursteen keukenbladen.

  Lees meer

  Onderhoud

  Bij Lion Stone adviseren we u graag over het juiste onder-houdsproduct voor uw granieten of composiet keukenblad.

  Bestellen

  Vloeren

  De natuursteen vloeren van Lion Stone bieden vele voordelen waaronder hun duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter.

  Lees meer

  PITT cooking

  PITT cooking

  PITT cooking, is de nieuwe kooksensatie en een ware eyecatcher in elke keuken. Exclusief verkrijgbaar bij Lion Stone!

  Lees meer
 • Onze showroom

  Kom eens langs in de moderne uitgebreide showroom van Lion Stone en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden op het gebied van natuursteen.

  Lees meer

  Productie in eigen huis

  Inmiddels behoort Lion Stone met de wekelijkse productie van aanrechtbladen in eigen fabriek tot de grootsten van de complete Benelux.

  Lees meer

  Openingstijden uitsluitend op afspraak

  Openingstijden showroom:
  Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 08.30 tot 16.30 uur.
  Vrijdag zijn wij open van 08.30 tot 14.00 uur.
Graniet blokken

Natuurstenen keukenbladen

Het kiezen van een natuurstenen keukenblad voor uw bestaande of nieuwe keuken is een hele bewuste keuze. Bij Lion Stone helpen we u graag met het maken van de juiste keuze voor graniet, composiet, keramitec-XL / Lapitec of marmer. Niet alleen particulieren, maar ook veel Nederlandse keukenzaken laten hun keukenbladen bij ons vervaardigen. Aangezien wij het belangrijk vinden dat u weet wat er jarenlang op uw keuken ligt te pronken, wordt u van tevoren uitgenodigd om het stuk natuursteen, waaruit uw keukenblad gemaakt wordt, zelf te komen bekijken in onze grote fabriek in Tilburg. Een stukje extra service vanuit Lion Stone.

De verwerking van natuursteen dat bij Lion Stone gebruikt wordt vindt plaats in Italië alvorens het naar Nederland komt voor de eindverwerking. De keuze voor dit productieproces is gemaakt op basis van de opgebouwde kennis, jarenlange ervaring en de bewuste keuze voor kwaliteit. Er wordt dan ook maanden vooruit gewerkt om u altijd een snelle levering te kunnen garanderen.

Productie

CONTACTGEGEVENS LION STONE

Centaurusweg 148a
5015TA, Tilburg
Tel: 013 45 64 350
showroom@lion-stone.nl