Lion Stone is de specialist op het gebied van de beste kwaliteit aanrechtbladen in marmer, graniet en composiet.

De kwaliteit van onze aanrechtbladen komt voort uit passie en liefde. Dankzij onze expertise kunnen we uit blokken natuursteen de meest uiteenlopende en complexe aanrechtbladen voor uw keuken maken. Een ding kunnen we u verzekeren: uw aanrechtblad van natuursteen is altijd uniek en kent geen gelijke in de wereld. Onze keuze en verwerking van natuursteen vindt plaats in Italië. Niet voor niets het land bij uitstek waar ,,la dolce vita’’ grotendeels het dagelijks leven domineert dat zich afspeelt in en rondom: de keuken.

Na een grondige en kritische selectie van onze experts wordt het steen naar Nederland getransporteerd voor de verdere eindverwerking. Er wordt maanden vooruit gewerkt om onze klanten een snelle levering te kunnen garanderen. We realiseren ons dat de keuze voor een natuurstenen keukenblad doorgaans een hele bewuste keuze is. Uiteraard adviseren we u graag bij de keuze uit de verschillende materialen die mogelijk zijn; variërend met graniet, composiet of marmer.

Eenmaal uw keuze gemaakt, nodigen wij u voordat het productieproces in gang gezet wordt, graag persoonlijk uit om een deel, het door u gekozen natuursteen waarvan uw keukenblad gemaakt wordt, van dichtbij te komen bekijken. Hiervoor brengt u een bezoek aan onze showroom in Tilburg. Het is onze manier om u van begin tot einde te betrekken bij de realisatie van wat moet worden: ,,de keuken van uw dromen’’.

In onze showroom aan de Centaurusweg in Tilburg presenteren we tientallen vierkante proefstukken van onder andere marmer, graniet en composiet in uiteenlopende kleuren. Bij natuursteen kunt u kiezen uit de platen die we op voorraad hebben. De variatie in kleur en tekening is de charme van dit materiaal. Ontdek het bij Lion Stone en maak eens vrijblijvend een afspraak.

Wanneer u kiest voor een keukenblad van graniet, marmer, natuursteen of composiet is het belangrijk om deze op de juiste manier te onderhouden, zodat het blad zo lang mogelijk mooi blijft en meegaat. Voor een goed advies over dit onderhoud en de bijbehorende onderhoudsproducten bent u bij Lion-Stone aan het juiste adres. Onze producten zijn samengesteld door experts en op milieuvriendelijke basis. Bestel het onderhoudsproduct gemakkelijk in onze webshop.

Aanrechtbladen
Aanrechtbladen